Forum ZIP'u WI PS

Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, Wydział Informatyki, Politechnika Szczecińska

  • Nie jesteś zalogowany.

#1 2007-05-14 20:26:49

misia

ZIP 10

5980267
Zarejestrowany: 2006-10-27
Posty: 29

jaki program na labori na srode?

czy ktos z zip10 z pierwszej podgrupy sie orientuje jaki program trzeba oddac w czwartek na zaliczenie?
buziak


When I had nothing to lose, I had everything.
When I stopped being who I am, I found myself.

Offline

 

#2 2007-05-14 22:21:05

Bushman

ZIP 10

5451872
Zarejestrowany: 2006-10-27
Posty: 350

Re: jaki program na labori na srode?

zaraz, zaraz... "zaliczenie"? Tzn. ze w czwartek sa wpisy? Bo ja taki niedoinformowany

Offline

 

#3 2007-05-14 23:23:14

Pap

ZIP 10

Skąd: Szczecin Centrum
Zarejestrowany: 2006-10-26
Posty: 1275

Re: jaki program na labori na srode?

ze wpisy to jeszcze nie mowil, ale ze program trza oddac. ale bushman ty jestes w naszej grupie czy w tej drugiej z tych labek?


Your soul belong to Ass...

Offline

 

#4 2007-05-14 23:34:47

moo-moo

ZIP 10

status 4758023
10760222
Skąd: Szczecin- Centrum
Zarejestrowany: 2006-11-07
Posty: 242

Re: jaki program na labori na srode?

Pap, ale to chodzi o ten program co robiliśmy na zajęciach tak? Czy coś jeszcze innego?


Love what you do and show it!

Offline

 

#5 2007-05-15 12:41:50

Bushman

ZIP 10

5451872
Zarejestrowany: 2006-10-27
Posty: 350

Re: jaki program na labori na srode?

a fakt - bo ja sie chyba niby z Miska zamienilem grupami.. ale i tak jestem u tego, ktory nie bedzie robic problemow przy przepisywaniu oceny ... A ktory z nich jest mniejszym sluzbista i przepisze 5.0 z podstaw informy a nie 4.0 z algorytmow i struktur danych? Jakas podpowiedz? :>
PS. z tego co slyszalem z dzisiejszych rozmow to chyba o ten program co robiliscie na zajeciach... a raczej swieciliscie oczami

Offline

 

#6 2007-05-15 17:03:53

Pap

ZIP 10

Skąd: Szczecin Centrum
Zarejestrowany: 2006-10-26
Posty: 1275

Re: jaki program na labori na srode?

agata- tak tylko ten program co na infe


Your soul belong to Ass...

Offline

 

#7 2007-05-15 18:40:15

Kasia

ZIP 10

Zarejestrowany: 2006-10-28
Posty: 214

Re: jaki program na labori na srode?

MOZE KTOS Z INNEJ GRUPY MA PROGRAM NA SORTOWANIE TABLICY DYNAMICZNEJ ZA POMOCA WSKAZNIKOW?? ten z wykorzystaniem malloc, callot, float i free

Offline

 

#8 2007-05-15 18:56:14

moo-moo

ZIP 10

status 4758023
10760222
Skąd: Szczecin- Centrum
Zarejestrowany: 2006-11-07
Posty: 242

Re: jaki program na labori na srode?

ok tylko misia czemu akurat na środe jak laborki są w czwartki? czy znowu o czymś nie wiem?


Love what you do and show it!

Offline

 

#9 2007-05-15 19:59:32

Pap

ZIP 10

Skąd: Szczecin Centrum
Zarejestrowany: 2006-10-26
Posty: 1275

Re: jaki program na labori na srode?

agata spokojnie, miska potrzebuje programu wczesniej zeby go oddac wczesniej bo cos tam ma do zalatwienia, normalnie w czwartek mamy zajecia


Your soul belong to Ass...

Offline

 

#10 2007-05-15 20:03:43

moo-moo

ZIP 10

status 4758023
10760222
Skąd: Szczecin- Centrum
Zarejestrowany: 2006-11-07
Posty: 242

Re: jaki program na labori na srode?

I całe szczęście


Love what you do and show it!

Offline

 

#11 2007-05-15 20:06:01

Pap

ZIP 10

Skąd: Szczecin Centrum
Zarejestrowany: 2006-10-26
Posty: 1275

Re: jaki program na labori na srode?

to i tak cie nie ratuje. musisz miec ten program pamietaj


Your soul belong to Ass...

Offline

 

#12 2007-05-15 20:22:02

moo-moo

ZIP 10

status 4758023
10760222
Skąd: Szczecin- Centrum
Zarejestrowany: 2006-11-07
Posty: 242

Re: jaki program na labori na srode?

no muszę muszę jak każdy
szkoda, że nie jestem wyjątkiem ;p


Love what you do and show it!

Offline

 

#13 2007-05-16 00:14:42

misia

ZIP 10

5980267
Zarejestrowany: 2006-10-27
Posty: 29

Re: jaki program na labori na srode?

Macie i przepisujcie, choc nie wiem czy to o to chodzilo:) kazdym i po piwie wzamian:P


#include<stdio.h>
#include<conio.h>
#include<stdlib.h>
int *wsk;
int i,n,x,j,z;

int main()
{
  do                                               
  {
    printf("\nPodaj liczbe elementow: ");
    scanf("%d",&n);

    wsk = (int *) malloc (n*sizeof(int)); 
   
    for (i = 0; i < n; i++){
        wsk[i] = rand() % 100 ;           

    printf("\n Tablica nie posortowana:\n\n");
   
    for (i = 0; i < n; i++){               
        printf("  %d  ",wsk[i]);
    }
     
    printf("\n Tablica posortowana:\n\n");
    for(i=0;i<n;i++)                       
        for(j=i+1;j<n;j++)
            if(wsk[i]>wsk[j])
            {
                z=wsk[i];
                wsk[i]=wsk[j];
                wsk[j]=z;
            }
   
    for (i = 0; i < n; i++){       
        printf("  %d  ",wsk[i]);
    }


    printf("\nNacisnij k aby zakonczyc program (inny klawisz kolejne sortowanie)");
    x=getch();
    free(wsk);             
   
}while(x!='k');

   
    return 0;
}


When I had nothing to lose, I had everything.
When I stopped being who I am, I found myself.

Offline

 

#14 2007-05-16 17:56:05

Kasia

ZIP 10

Zarejestrowany: 2006-10-28
Posty: 214

Re: jaki program na labori na srode?

Boska jesteś! To chyba to ) miejmy nadzieje ze dziala.

Offline

 

#15 2007-05-16 23:17:22

Pap

ZIP 10

Skąd: Szczecin Centrum
Zarejestrowany: 2006-10-26
Posty: 1275

Re: jaki program na labori na srode?

jak tak na niego patrze to jakis dziki odpale go zaraz na linuksie i powiem czy dziala

EDIT:
jak sie mu troche przyjzymy to to nie jest to co on chcial :Pjak ktos sie zna to mozna to wykorzysta i zmienic troche

Ostatnio edytowany przez Pap (2007-05-16 23:41:51)


Your soul belong to Ass...

Offline

 

#16 2007-05-17 13:11:21

axis

ZIP 12

560527
Skąd: Szczecin
Zarejestrowany: 2006-10-26
Posty: 80

Re: jaki program na labori na srode?

program z dzisiejszych zajęć:

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
struct node
{
    int age;
    float weight;
    char name[16];
    double salary;
    struct node *next;
};
int main()
{
int i;
struct node *x,*tmp;
x=(struct node*)malloc(sizeof(struct node));
tmp=x;
for(i=1;i<=10;i++)
    {
    tmp->next=(struct node*)malloc(sizeof(struct node));
    tmp=tmp->next;
    tmp->age=i;
    }
tmp->next=0;
tmp=x;
for(i=1;i<=10;i++)
    {
    printf("%d\n",tmp->age);
    tmp=tmp->next;
    if(tmp->next==0){break;}
    }
}

Offline

 

#17 2007-05-18 00:33:11

Pap

ZIP 10

Skąd: Szczecin Centrum
Zarejestrowany: 2006-10-26
Posty: 1275

Re: jaki program na labori na srode?

to jest program ktorego dotyczy temat, czyli sortowanie tabeli jednowymiarowej ze wskaznikami
facet mowil ze jakby nie byl pewny oceny to sprawdzi jeszcze ten program jak kto napisal wiec mozecie go sobie wziac i obrobic na siebie (zmienic teksty etc)dziala na bank bo sprawdzalem

#include<stdio.h>
#include<stdlib.h>

int main(){
int *tab=(int*)calloc(sizeof(int),5);
int i,j,temp,a;
for (i=0;i<5;i++){
  printf("wprowadzaj liczby...\n");
  scanf("%d",&a);
  tab[i]=a;
}
printf("oto twa tablica niesortowana:\n");
for (i=0;i<5;i++){
  printf(" %d ",tab[i]);
}
for (i=0;i<5;i++){
  for (j=i+1;j<5;j++){
   if (tab[i]>tab[j]){
    temp=tab[i];
    tab[i]=tab[j];
    tab[j]=temp;
   }
  }
}
printf("\nPosortowana tablica:\n");
for(i=0;i<5;i++){
  printf(" %d ",tab[i]);
}
free(tab);
return 0;
}


Your soul belong to Ass...

Offline

 

Stopka forum

RSS
Powered by PunBB
© Copyright 2002–2008 PunBB
Polityka cookies - Wersja Lo-Fi


Darmowe Forum | Ciekawe Fora | Darmowe Fora